Webdesign & indhold

Ticom A/S er én af Danmarks leverandører inden for unikke hjemmesideløsninger til erhverv i Danmark. Vores team er nøje sammensat med en bred vifte af kompetencer inden for webdesign, tekstforfatning og SEO til ethvert behov.

Web
design

Webdesign handler om mere end bare et lækkert design og fedt indhold. Der stilles også store krav til brugervenlighed, og mobiltilpasning er et must.

Vi har øje for æstetiske løsninger, som altid afspejler den enkelte kunde på branche og målgruppe samtidig med at brugervenligheden er i top. 

Det gør os til et fleksibelt webbureau. Dine målsætninger med hjemmesiden er nemlig vores udgangspunkt for, hvorledes vi griber designet an.

 

Søgeoptimering

Søgemaskineoptimering, som også kaldes SEO, har til formål at få dig til at opnå større synlighed i søgeresultaterne på Google på konkrete søgninger. Vores SEO eksperter finder frem til de helt rigtige nøgleord for din søgeoptimering, som vil give størst mulig gevinst.

Søgeoptimering er ligesom dit lokale fitnesscenter. Det skal bruges, før det skaber meningsfulde resultater. Vi hjælper dig med at skille dig ud fra et tæt marked i din branche, med henblik på at få dine søgeord til at rangere med gode placeringer på Google. 

Keyboard-(9R)

Tekst
forfatning

Husets tekstforfatter definerer tone of voice ud fra den enkelte virksomheds identitet, branchefokus og målgruppe. Det er vigtigt, at teksten afspejler dit brand og dine ydelser.

Måden du som virksomhed trænger igennem med et budskab på, har stor betydning for, hvordan det trænger igennem til modtageren; altså den besøgende på din hjemmeside.

Husets tekstforfatter tilbyder fuld sparring til udarbejdelse af teksternes indhold på din hjemmeside med udgangspunkt i din virksomheds kerneydelser og services.

Scroll til toppen